085-2731525

Het ScheidingsCentrum van Nederland

Het ScheidingsCentrum van Nederland heeft in het hele land ervaren scheidingsbemiddelaars om uw scheiding vlot en tegen vaste kosten te regelen. Uniek daarbij is dat ons team van eigen deskundigen hen op elk vakgebied van echtscheiding extra ondersteuning en expertise biedt. En daar profiteert u van, want we regelen echt uw hele scheiding tegen vaste kosten all-in.

Goed communiceren met elkaar is belangrijk, vóór, tijdens en na een scheiding. Werkbare afspraken vastleggen is een andere belangrijke component voor succes. Elkaar iets gunnen, met het oog op de toekomst en die van de kinderen. Immers, kinderen scheiden niet.

Met die uitgangspunten gaan we voor u aan de slag. We maken de situatie niet zwaarder dan hij is en helpen op informele wijze met onze kennis, humor en praktische aanpak. Ook als het even stroef loopt onderling, want alles wat je in overleg kunt regelen is winst voor later.

Laat ervaring voor u werken

Gaan scheiden en ook op welke wijze is een belangrijke keuze voor nu en later. Er staat veel op het spel, alles verandert en er moet veel geregeld worden. Dan is het belangrijk om ervaren hulp in te schakelen.

Onze bemiddelaars en deskundigen staan voor u klaar om alles vlot en in goeie sfeer te regelen, ook als het soms even niet lekker loopt. We regelen alles wat nodig is voor een succesvolle toekomst en daardoor heeft u meteen al tijd om die toekomst vorm te geven.

Deskundigen Het ScheidingsCentrum van Nederland

brigitte-hoornweg-assist-manager

Brigitte Hoornweg
Assist Manager

hennie-de-leeuw-scheidingsbemiddelaar

Hennie de Leeuw
Gecertificeerd Financieel Planner en Master in Financial Planning MFP

durk-kooistra-scheidingsbemiddelaar

Durk Kooistra
Franchise Coördinator

yvonne-eerens-notaris

Yvonne Eerens
Notaris
www.yvon.nl

tjitske-sijbesma-kindercoach

Tjitske Sijbesma
Kindercoach Provincie Friesland

Onze scheidingsbemiddelaars

geertje-roos-directeur

Geertje Roos
Scheidingsbemiddelaar Provincie Noord-Oost Friesland

hennie-de-leeuw-scheidingsbemiddelaar

Hennie de Leeuw
Scheidingsbemiddelaar Regio Drechtsteden

Jeroen Boersma
Scheidingsbemiddelaar
Regio Randmeren

*         gecertificeerd lid FFP
**        lid NMI

Afhankelijk van uw regio kunt u ook gebruikmaken van onze Orthopedagoog (kinderbegeleiding). Verder hebben we afspraken volgens vast tarief met een accountant, fiscaal jurist en psycho-sociaal therapeut.