085-2731525

De scheidingsbemiddelaar van Het ScheidingsCentrum van Nederland voert bij all-in scheidingsbemiddeling meerdere gesprekken met u voor de scheiding. Voor een compleet scheidingstraject van partners met kinderen zijn gemiddeld vijf gesprekken nodig. Bij aanvang neemt onze scheidingsbemiddelaar met u de kosten en alle stappen door.

Overleg in goede sfeer

We zorgen voor overleg in goede sfeer, met oog voor elkaars standpunten en emoties. In overleg kun je tenslotte veel meer bereiken dan via advocaten. Belangrijker nog: je hebt echt invloed op het eindresultaat. Alle aspecten van de scheiding komen aan de orde en regelen we voor u. Dat zijn bijvoorbeeld:

  • situatie van de kinderen (zijn ze op de hoogte / hoe vertel je het)
  • de gewenste omgangsregeling tussen kinderen, vader en moeder
  • ouderschapsplan opstellen en berekenen van partner- en/of kinderalimentatie
  • woonsituatie: wie blijft in de woning of moet de koopwoning verkocht worden?
  • boedelverdeling, verdeling opgebouwd pensioen en aanpassing verzekeringen
  • gemaakte afspraken vastleggen in het scheidingsconvenant
  • via een advocaat het gezamenlijke scheidingsverzoek indienen bij de rechtbank

Daarbij hanteren wij een all-in tarief. Door een scheiding met vaste kosten komt u na afloop niet voor verrassing te staan.

Ieder een eigen scheidingsbemiddelaar

Het ScheidingsCentrum van Nederland biedt u, naast all-in scheidingsbemiddeling met één onafhankelijke bemiddelaar, nog een uniek alternatief. Een uitkomst als u als partners niet samen om de tafel wilt, maar toch zelf het eindresultaat van de scheiding wilt bepalen, zonder advocaten. Dit alternatief heet Divorce Apart Together, oftewel DAT Scheiding. Hierbij krijgt elke partner een eigen adviseur die de persoonlijke belangen van de partner behartigt.

Ervaren scheidingsbemiddelaar

De scheidingsbemiddelaars van Het ScheidingsCentrum van Nederland zijn ervaren gesprekspartners en hebben daarnaast vaktechnische opleidingen afgerond. Voor specialistische vraagstukken per vakgebied kunnen zij voor u ook een beroep doen op onze eigen deskundigen op het hoofdkantoor. Door onze integrale aanpak kunt u erop vertrouwen dat wij niet alleen alle belangrijke onderwerpen behandelen, uitzoeken en regelen. Tussendoor geven we handige tips en advies en realiseren we extra praktische voordelen voor u. Onze scheidingsbemiddelaar regelt uw hele scheiding in verschillende fases. Bekijk alle onderdelen van het  scheidingstraject in onze Scheidingchecklist.

Heeft u vragen? U kunt ons bellen voor advies!

085-2731525

Wilt u langskomen? Hieronder staan onze openingstijden. Let op! Het kan zijn dat de persoon die u zoekt niet aanwezig is. Maak daarom eerst een afspraak

Maandag 10:00 tot 17:00

Dinsdag 10:00 tot 17:00

Woensdag 10:00 tot 17:00

Donderdag 10:00 tot 17:00

Vrijdag 10:00 tot 17:00

Wij helpen u graag.