085-2731525

Echtscheiding in overleg regelen

ScheidingsCentrum Roos coördineert al uw afspraken en verzorgt de coördinatie om de hele scheiding in overleg te regelen. Onze scheidingsbemiddelaar schakelt bovendien onze eigen deskundigen bij scheiding in. Dat scheelt u veel tijd, regelwerk en extra kosten.

Echtscheiding met scheidingsbemiddeling van ons betekent:

  • echtscheiding met vaste kosten.
  • onze scheidingsbemiddelaar regelt uw: ouderschapsplan, scheidingsconvenant, indiening van de scheiding bij de rechtbank en veel meer, door onze complete werkwijze.

Geertje Roos

Geertje Roos is directeur en initiatiefnemer van Het ScheidingsCentrum van Nederland. Uit eigen ervaring met de problemen in communicatie na een echtscheiding haalde ze de motivatie om mensen te helpen tijdens een scheiding. Geertje werkt nauw samen met een kindercoach: “De begeleiding van kinderen vind ik essentieel voor het goed afhandelen van een scheiding. Kinderen scheiden namelijk niet”.

logo_linkedin Volg Geertje Roos ook via LinkedIn


Ervaringen cliënten

“Je hebt ons uitstekend geholpen. De kinderen werden door jou vanaf dag 1 op de eerste plaats gezet. Daarnaast heb je zorg gedragen voor mij en mijn ex-vrouw. Ondanks de emotionele periode ben ik blij dat we door jou de scheiding hebben laten regelen.”
Cliënten uit Ureterp

“We zijn uitstekend geholpen door jou. Echt top vergeleken met anderen.”
Cliënten uit Stiens

“Allereerst bedankt voor al uw werk en ondanks de heftige emotionele periode hebben we veel steun van u gehad. Thuis gaat alles wonderlijk goed, we helpen elkaar zelfs met het uitzoeken van de nieuwe woning. Liesbeth van uw kantoor heeft een prachtige berekening gemaakt, dit geeft zeker een stukje rust. Nu weet je wat je kunt besteden.”
Cliënten uit Burgum

Uw scheidingsbemiddelaar in Leeuwarden, Burgum, Drachten, Dokkum, Stiens, Buitenpost en omgeving.