085-2731525

Scheidingsbemiddeling met onderling overleg en een onpartijdige bemiddelaar die het traject begeleidt en alles regelt is populair. Bij Het ScheidingsCentrum van Nederland is scheidingsbemiddeling all-in dan ook de meest gekozen manier om een scheiding te regelen. Een all-in manier van scheidingsbemiddeling biedt u dan ook veel voordelen.

All-in Scheidingsbemiddeling, de voordelen

All-in Scheidingsbemiddeling zorgt ervoor dat jullie samen met een scheidingsbemiddelaar in een goede sfeer samen alle te regelen zaken doorneemt. Daarbij wordt rekening gehouden met elkaars standpunten en belangen. Alles is gericht op het bereiken van het gewenste eindresultaat, met afspraken die resultaat hebben in de praktijk. Onze all-in scheidingsbemiddeling betekent:

  • De hele scheiding wordt tegen vaste kosten geregeld.
  • U krijgt één vast aanspreekpunt.
  • Alle vaste onderdelen worden afgehandeld: scheidingsconvenant, ouderschapsplan en indiening bij de rechtbank.

Het belangrijkste voordeel van het werken via scheidingsbemiddeling is dat u overal zelf invloed op heeft. Dit is vooral bij het eindresultaat van groot belang, want dit resultaat zult u in het dagelijks leven veelvuldig tegenkomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de regelingen over de omgang met uw kinderen. Aanvullend regelen we nog veel meer zaken dan u zou verwachten. Dit doen we in samenwerking met onze eigen deskundigen.

Afspraak Maken

Gratis adviesgesprek

Is scheidingsbemiddeling ook iets voor u? Bij Het ScheidingsCentrum van Nederland kunt u een gratis adviesgesprek aanvragen. Wanneer u interesse heeft in onze scheidingsbemiddeling all-in kunt u dat het beste aangeven tijdens uw aanvraag, zodat we u zo spoedig en gericht mogelijk van dienst kunnen zijn.

Meer oplossingen in scheidingsbemiddeling

Bij Het ScheidingsCentrum van Nederland hebben we meer oplossingen voor scheidingsbemiddeling. Bijvoorbeeld wanneer u zeer verschillende standpunten heeft en het gezamenlijk regelen van de scheiding lastig wordt, kunt u ook kiezen voor Divorce Apart Together (DAT). Hierbij krijgt iedere partner een eigen adviseur toegewezen die de persoonlijke belangen behartigt, onderhandelt en alles regelt. Voor meer oplossingen in scheidingsbemiddeling kunt u terecht op onze pagina over onze werkwijze.