085-2731525

Een scheidingsbemiddelaar inschakelen of niet? Meteen al een hele belangrijke beslissing als u zich oriënteert om de scheiding te gaan regelen. Immers, als u ieder een advocaat inschakelt loopt u meer kans op verstoorde onderlinge communicatie en een focus op uw verschillende belangen. In plaats van toch begrip opbrengen voor elkaar, met als gezamenlijk belang de toekomst van jullie kinderen en een frisse start. Een goede scheidingsbemiddelaar maakt zeker het verschil.

Onze scheidingsbemiddelaar regelt meer, ook na de scheiding

Bij De Scheidingsbemiddelaar begon Geertje Roos jaren geleden als franchise onderneemster en scheidingsbemiddelaar. Nu is ze sinds 2009 directeur van Het ScheidingsCentrum van Nederland en geeft ze met haar organisatie meer inhoud aan de rol van een scheidingsbemiddelaar tijdens de hele scheiding. Allerlei partijen geven tegenwoordig een andere invulling aan het begrip scheidingsbemiddelaar. Zo zijn er vele soorten scheidingsbemiddelaars actief, met een eigen achtergrond en visie op scheidingsbemiddeling. Er zijn scheidingsbemiddelaars met vooral kennis van fiscale zaken en mediation, of alleen van financiële planning of familierecht. Voor u is het zaak de juiste keuze te maken. U wilt waarschijnlijk de gehele scheiding deskundig geregeld hebben tegen vaste kosten. En niet ontdekken dat u voor de rechtbankprocedure alsnog een advocaat tegen uurtarief moet regelen, of dat uw belastingzaken niet zijn meegenomen. Dat betekent opnieuw uw situatie schetsen en ook alle gegevens weer aanleveren. Bij ons kunt u daarom alles in een keer regelen.

Laat ervaring en deskundigheid voor u werken

“Uniek in onze aanpak is ons hoofdkantoor waarbij echt alle deskundigen in de eigen organisatie zijn vertegenwoordigd”, aldus Geertje Roos. “Wij geloven ook niet in snelle groei en werken niet met een callcenter.” Bij Het ScheidingsCentrum van Nederland hebben cliënten al bij het eerste telefoontje direct contact met een ervaren scheidingsbemiddelaar. Als extra service vragen we meteen alle toeslagen voor u aan, zonder extra kosten of doorverwijzing. En desgewenst regelen we uw voorlopige teruggaaf, belastingaangifte en aanpassing van het testament via onze notaris.

Scheidingsbemiddeling kan beter

Als scheidingsbemiddelaar moet je goed beseffen dat bij een naderende echtscheiding partners niet alleen verschillende emoties en belangen hebben. Meestal zitten de partners ook in een ander stadium van het afscheid nemen en accepteren daarvan. Juist daarom is het onze taak om partijen elkaar te laten begrijpen en luisteren naar de wederzijdse beleving en wensen. Investeren in elkaar krijgt een andere vorm, zeker als er kinderen zijn. Dan zorg je er samen voor dat je kunt blijven investeren in het ouderschap, de toekomst van jullie kinderen die uit liefde geboren zijn. Ik weet uit eigen ervaring hoe lastig dat is als je de scheiding begint via ieder een eigen advocaat. Die ervaring heeft mij gemotiveerd om met onze organisatie echtscheidingen volledig en optimaal te begeleiden.

Na een gedegen analyse van de zakelijke kant van de scheiding en jullie wensen dragen wij opties aan waaruit jullie zelf kiezen. We laten geen onderdeel onbehandeld en kunnen zo veel zorgen uit handen nemen, veel tijd voor regelwerk besparen en de kosten beperkt houden. Onze specialisten regelen alle aspecten zelfs tot na de scheiding. Zoals de fiscale zaken en het aanvragen van toeslagen, want we kennen de situatie immers en hebben de gegevens. Reden voor veel van onze gescheiden cliënten om ook dit jaar terug te komen voor hun aangifte.