085-2731525

Een echtscheiding neemt naast veel zorgen ook veel kosten met zich mee. Daarom zoeken veel mensen naar mogelijkheden voor goedkoop scheiden. Goedkoop is echter vaak duurkoop. Bekijk daarom wel goed welke diensten u geleverd krijgt voor het goedkoop scheiden. Vaak worden maar de helft van de zaken voor u geregeld en zult u vervolgens nog heel veel zelf moeten doen. Let bijvoorbeeld op of u de deskundigen per uur moet betalen of dat de hele scheiding wordt geregeld met vaste kosten. Het ScheidingsCentrum van Nederland hanteert vaste tarieven, zodat u vaak goedkoper uit bent!

Waarom niet goedkoop scheiden via advocaten?

Scheiden via advocaten / externe deskundigen brengt afhankelijk van uw situatie en wensen een aantal nadelen met zich mee waardoor de kosten flink kunnen oplopen:

 • advocaten berekenen een fors bedrag aan uurtarief voor een scheiding per partner, plus kantoorkosten en rechtbankkosten;
 • mediation bij een scheidingsconflict vergt gemiddeld 10 uur (uurtarief). Een mediator begeleidt u om samen zelf een oplossing te vinden, maar hij beslist niet en regelt de scheiding ook niet voor u;
 • inventariseren & analyseren van bezittingen/schulden door financieel planner: 8-10 uur (uurtarief);
 • een gemiddelde alimentatieberekening kost circa twee uur;
 • door belastingadviseur aanvragen toeslagen en voorlopige teruggave na scheiding: enkele uren;
 • pensioenuitvoerders brengen voor berekening van pensioenverdeling kosten in rekening.

Goedkoop scheiden met ScheidingsCentrum Nederland

Bij Het ScheidingsCentrum van Nederland kunt u goedkoop scheiden. In tegenstelling tot scheiden met advocaten/externe deskundigen betaalt u bij onze scheidingsbemiddelaar een vast tarief, bijvoorbeeld met onze all-in-scheidingsbemiddeling.

Scheidingsbemiddeling van Het ScheidingsCentrum van Nederland biedt veel voordelen. Binnen het all-in tarief voor beide partners regelt onze scheidingsbemiddelaar meer dan u mag verwachten.

Voor een vast bedrag ontvangt u een ouderschapsplan, alimentatieberekening, boedelverdeling, scheidingsconvenant en een indiening via een advocaat van het gezamenlijke scheidingsverzoek bij de rechtbank.

Afspraak Maken

Daarnaast regelen we binnen hetzelfde all-in tarief:

 • advies over fiscale faciliteiten bij woningverkoop en tijdelijk hogere woonlasten. We wijzen op toegestane fiscale constructies, die per half jaar een voordeel kunnen opleveren tot wel € 2200,-;
 • als extra service vragen we meteen alle toeslagen aan;
 • desgewenst informeren we banken en verzekeraars na de scheiding;
 • pensioenverdeling via pensioenuitvoerders en tot slot evaluatie van het totale traject.

Naast de dienstverlening binnen het all-in tarief kunnen we optioneel meer voor u betekenen:

 • extra kinderbegeleiding of persoonlijke begeleiding via samenwerkingsverbanden;
 • uw voorlopige teruggaaf en belastingaangifte verzorgen met de beschikbare gegevens;
 • aanpassing van het testament na scheiding via een met ons samenwerkende notaris.

Profiteer nu van onze prijsafspraken

Het ScheidingsCentrum van Nederland heeft prijsafspraken bij notarissen en hypotheekadviseurs over de vergoeding van hun werkzaamheden. U profiteert hiervan doordat u zelf geen offertes meer hoeft aan te vragen. Het ScheidingsCentrum van Nederland realiseert goedkoop scheiden.

Velen anderen gingen jou voor. Wil jij ook goedkoop scheiden? Neem dan contact op en maak een afspraak voor uw eerste gratis adviesgesprek.