085-2731525

Bij Het ScheidingsCentrum van Nederland bieden wij diverse diensten aan op het gebied van hulp bij scheiding. Behalve dat wij uw volledige scheiding regelen kunnen we nog veel meer voor u verzorgen, zoals een alimentatieberekening. Ook kunnen wij hulp bij scheiding bieden als er conflicten zijn. Deskundige mediators waar wij nauw mee samen werken kunnen voor een passende oplossing zorgen. Wij bieden de volgende hulp bij scheiding:

All-in Scheidingsbemiddeling

Eén onafhankelijke bemiddelaar van Het ScheidingsCentrum van Nederland regelt in overleg met u de hele scheiding tegen vaste kosten. Deze vorm van hulp bij scheiding is voor velen een ideale manier om op een voordelige manier echt alle onderdelen van de scheiding te laten regelen. Lees meer over All-in scheidingsbemiddeling.

Divorce Apart together

Bij Divorse Apart Together werken we met twee adviseurs. Elke partner krijgt een eigen adviseur van Het ScheidingsCentrum van Nederland die de persoonlijke belangen behartigt en helpt onderhandelen. Een goed alternatief als samen de scheiding regelen moeilijk wordt, maar u toch geen duur advocatentraject zonder controle op het eindresultaat wilt. Ook deze vorm van hulp bij scheiding regelen we voor één vast tarief. Lees meer over Divorce Apart Together.

Alimentatieberekening

Het ScheidingsCentrum van Nederland biedt ook alimentatieberekening als hulp bij scheiding. Jij levert online de gegevens aan wij maken een complete alimentatieberekening op maat. Handig om snel een goede indruk te krijgen van de financiële situatie die ontstaat vanwege de alimentatieverplichting. Lees meer over Alimentatieberekening.

Mediation bij scheiding

Onze onafhankelijke mediator helpt bij conflicten onderling, voorafgaand aan de scheiding, tijdens de scheiding of achteraf. Samen met onze mediator bekijk u elkaars standpunten en belangen, de oorzaak van het conflict en hoe u dit samen kunt oplossen. De mediator regelt niet de scheiding zelf, maar schept samen met u de randvoorwaarden voor nieuw overleg of betere omgang (ook voor kinderen). Lees meer over Mediation bij scheiding.

Onze hulp bij scheiding inschakelen? Voor direct contact kun u bellen naar: 085-2731525 of neem contact op via ons contactformulier.